Samsung išleido LOOK AT ME – naują programą, kuri vaikams su autizmo spektro sutrikimais padės išmokti bendrauti

24 Gru 2014

Kompanija Samsung tik ką išleido LOOK AT ME – naują programą, kuri vaikams su autizmo spektro sutrikimais padės išmokti bendrauti, ypač išlaikyti akių kontaktą. Iš esmės – tai septynių žaidimų serija. Žaisdami šiuos žaidimus, vaikai mokosi išlaikyti akių kontaktą, suprasti veido išraiškas ir reikšti emocijas. Kurdama šią programėlę, kompanija Samsung bendradarbiavo su dviem Seulo universitetais.

Nors programos poveikį tik pradėta tirti, jau pasiekta daug žadančių rezultatų. 8 savaites 20 vaikų šia programėle naudojosi po 15 minučių per dieną. Rezultatai? 60% vaikų išmoko geriau išlaikyti akių kontaktą ir suprasti veido išraiškas!

LOOK AT ME yra nemokama programa, kurią galite atsisiųsti iš Google Play Store. Deja, ja pasinaudoti galės tik tie, kurie turi suderinamus Samsung įrenginius: Samsung Galaxy S5, S4, S3, Note 4, Note 3, Note 2, Galaxy Tab S, Zoom ir Zoom 2.

P.S. Mėginant naudotis programėle, kai kurie pratimai veikia ir su kitais įrenginiais, bet akių kontaktui reikalinga speciali patentuota technologija, kurią turi tik jau minėti Samsung įrenginiai.

Samsung Look At Me

Share