Asociacija „Kitoks vaikas“ dėkojo už paramą

Asociacija „Kitoks vaikas“ dėkojo už paramą
05 Rgs 2015

Šiandien vyko jau tradicija tapęs Klaipėdos verslo parko futbolo labdaros turnyras 2015. Vienuoliktus metus iš eilės, UAB „BNTP“, Baltijos nekilnojamojo turto plėtros įmonė, organizuoja šį turnyrą norėdami paremti tuos, kuriems to labiausiai reikia.

Pernai parama atiteko mums, asociacijai „Kitoks vaikas“. Buvo surinkta ir paaukota 62.085 litų (beveik 18.000 €). Lėšos buvo panaudotos autizmo spektro sutrikimų turinčių vaikų diagnozei ir terapijai pagal ABA metodiką, suorganizuota Supratimo apie autizmą diena (balandžio 2-oji), sukurtas edukacinis vaizdo klipas apie autizmo sutrikimus, bei surengti 2 seminarai mokytojams. Likusi dalis lėšų iki metų pabaigos bus panaudota tolimesnei vaikų terapijai ir mokytojų švietimui.

„Džiaugiamės galėdami paremti su autizmo sutrikimais susidūrusias šeimas. Mums tai – prasmingas indėlis šviečiant visuomenę“, – dalinosi UAB „BNTP“ generalinis direktorius James Clarke.

Į šventę atvykome padėkoti rėmėjams už dosnumą ir atsivežėme 200 balionų, kuriuos dalinome futbolo pasižiūrėti atvykusiems vaikams, o kitus, dėkingumo ženklan, paleidome skristi. Už paramą dėkojo ir asociacijos direktorė Aušra Stauskienė, ir autizmo sutrikimų turinčių vaikų tėveliai.

Share